PRO PROGRAM – PRO JOGSI – VISION

A Bal 1 Autósiskola iskolavezetőjeként is, és szakoktatóként is elsődlegesnek tartom azt, hogy a nálunk, de bárhol máshol is vezetői engedélyt szerző fiatal, vagy éppen kevésbé fiatal, ne gondolja, hogy a vezetői engedélyével megszerezte azt a tudást, ami elégséges lesz a továbbiakban. Tudom, hogy jól vezetni, biztonságosan (!) részt venni a forgalomban, nem lehet magabiztos közlekedési ismeretek nélkül. Ismered a szabályokat? Jól is alkalmazod? Előrelátóan vezetsz? Készülsz a váratlanra is? Itt álljunk meg egy szóra! Sejted, tudod, hogy egy hirtelen manővert követően mire számíthatsz? Hogy reagál az autód? Csupán sejted, vagy esetleg sejtésed sincs róla, hogy kerülhetsz el egy balesetet, koccanást, esetleg egy súlyosabb esetet? A közlekedés biztonsága megmentett életekben is mérhető!

Szerezd meg, sajátítsd el azt a tudást, azt a PRO szintű tudást, amire büszke lehetsz! Huszas éveimben részt vettem 3 évadnyi amatőr autóverseny sorozaton (utolsó évadon abszolut első hely is befigyelt), közlekedés-biztonsági versenyen, levezetés képpen szerveztem amatőr versenyeket is szülővárosomban. Azóta sok-sok év eltelt, és azt látom, hogy nagyon sok embert vezetői engedélyhez segítettünk, de nem segítettük őket még jobb vezetővé, még jobb közlekedővé tenni.

 

Pont ezért indítjuk el a Bal 1 Autósiskola nevében, a “PRO JOGSI” sorozatot! Ne csak jogsid legyen! Legyen PRO JOGSID! Hogyan?

 

5 éven belül szereztél vezetői engedélyt? Mindegy hány éves vagy, lehetsz 17 vagy 97, fejleszd a tudásod!

 

1.) Vegyél részt szervezésünkben, a “PRO” Vezetéstecnikai Tréningen. A tréning elvégzői megkapják a PRO JOGSI oklevelet is. Persze ez csak egy papír! A lényeg a megszerzett, biztos tudás, aminek a birtokában máshogy látod a közlekedést is.

2.) Minden tudás fejlesztheztő! megszerezted a PRO JOGSI oklevelet? Ha már sejted, hogy a megszerzett tudást szinten kell tartani, sőt még jobb ha fejlődni is lehet! Vár rád a második forduló, ahol egy még magasabb szintű, professzionális tudást osztanak meg Veled a trénerek! Ismétlés, és új, az előző tréningre épülő tudásanyag elsajátítása az amiért nem érdemes kihagyni ezt a napot sem.

3.) PRO JOGSI KUPA – Itt csak azok tudnak részt venni, akik az előző két, egymásra épülő programot elvégezték. Ez már egy igazi megmérettetés, vezetéstechnikai verseny formájában. Az első helyezett birtokolja a PROtudást, és elnyeri a PRO JOGSI KUPÁT….

Pető Attila Péter +36 20 517 2068 / petoattilapeter@projogsi.hu